Evert en Maud uit Boer Zoekt Vrouw blijven één van de meest iconische koppels uit het populaire tv-programma. Hoe is het ondertussen met hen?

Maud geeft toe dat samenwonen met iemand opnieuw even wennen was voor haar. Acht jaar lang was ze vrijgezel voor ze Evert ontmoette en bovendien is Evert dan nog een ‘bijzondere man’ die het ook niet gewoon is om samen te leven met een vrouw…

Toch benadrukt Maud dat er geen enkele andere man op de wereld is met wie ze liever samen zou zijn dan haar Evert. Slechts van één iets heeft Maud spijt…

Maud heeft enorm veel spijt dat ze Evert niet vroeger in haar leven heeft ontmoet: “Ik vind het eeuwig zonde dat ik niet als vijftienjarig meisje op een boerderij ben opgegroeid”, vertrouwt Maud toe aan Yvon Jaspers in ‘Onze Boerderij in Europa’. Evert neemt de schuld op zich…

“Dat is mijn schuld, hé”, grapt Evert, terwijl Maud er enkel aan kan toevoegen dat hij haar inderdaad veel eerder had moeten zoeken.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.