Voor Evi Hanssen zal 14 maart altijd een emotionele dag blijven. Op 14 maart 2023 overleed haar mama die voor euthanasie koos. De laatste momenten tussen moeder en dochter waren mooi, maar ook bijzonder heftig…

Evi had bloemetjes in huis gehaald zodat haar mama kleur en liefde rond haar bed zou zien en voelen op het moment dat ze zou heengaan. En Arlette had ook haar wensen…

“Die middag heb ik haar haren gekamd en haar oorbelletjes ingestoken. Huilend, maar ergens had het ook iets moois.” Zowel moeder als dochter wisten wat er nadien zou volgen…

“We wisten allebei wat er volgen zou. Maar ze was een trotse vrouw en wilde er zelf ook graag mooi uitzien”, onthult Evi Hanssen in Het Laatste Nieuws. De kledij van mama Arlette werd ook bewust gekozen…

“Mama draagt op de foto van haar doodsprentje mijn huwelijksjurk, maar is gestorven en daarna gecremeerd in het kleed dat ze droeg bij mijn huwelijk met Kurt”, onthult Evi Hanssen een mooi detail over het overlijden van haar mama in Het Laatste Nieuws.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.