Leontine Borsato krijgt kritiek nadat ze een opvallende keuze maakte. Begin de ex van Marco Borsato hier een flater?

Toen Leontine Ruiters opnieuw de liefde vond bij zakenman John Huiberts stapte ze zelf naar de pers om hen foto’s te laken maken van die (erg prille) liefde. Maar één ding werd al snel duidelijk…

Leontine nam haar nieuwe liefde duidelijk serieuzer dan John Huiberts zelf. De zakenman verbrak al snel zijn kortstondige relatie met Leontine. En dan krijgt Leontine een opvallende sneer van Bridget Maasland…

Bridget Maasland benadrukt in Weekend dat ze zelf nooit die eerste stap naar de pers zou hebben gezet. Zeker niet zo snel. Bridget onthult waarom…

“Omdat ik graag eerst zelf uit wil zoeken wat er tussen mij en die andere persoon speelt. Daar heb ik niet heel Nederland voor nodig”, sneert Bridget Maasland naar de keuze van Leontine om meteen de pers op de hoogte te stellen.

De media bellen om meteen foto’s te maken, zou Bridget al helemáál niet doen: “Zéker niet. Heb ik ook nooit aan meegewerkt en zou ik nu ook zeker niet doen”, klinkt de duidelijke opmerking van Bridget Maasland aan Leontine Ruiters in Weekend.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.