Eloise van Oranje heeft een opvallend verhaal over haar jeugdjaren vertelt. Wat was er aan de hand?

Eloise praat altijd erg warm over haar grootmoeder Beatrix. De ‘gravinfluencer’ onthult in Story dat alle kleinkinderen een ring van haar krijgen op hun 12de verjaardag. Maar toen liep het bij Eloise even fout…

Eloise was amper 12 jaar toen ze ’s nachts plots wakker werd en ze een vreemde gestalte waarnam in haar slaapkamer…

“Ik weet nog dat ik midden in de nacht wakker werd en merkte dat mijn vader de ring om mijn vinger probeerde te doen”, vertelt Eloise het opmerkelijke verhaal in Story. Prins Constantijn had immers een lumineus idee dat fout afliep…

Prins Constantijn wilde de ring in het midden van de nacht rond zijn dochter haar vinger te schuiven, zodat ze hem zou ontdekken zodra ze wakker werd, maar ‘de indringer’ werd dus op heterdaad betrapt door zijn pientere dochter…

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.