Het is bijna onmogelijk geworden om nog een bekende Nederlander te vinden die nog geen ruzie heeft gemaakt met één van zijn collega’s. Ook Jan Smit heeft al wat ruzie gehad met collega’s, waaronder ook met Kees Tol.

Aan Jeroen van der Boom moest Jan toegeven dat dat een heel erg domme ruzie was. Kees dacht namelijk dat Jan hem verwaarloosde omdat Jan vooral bezig was met zijn carrière.

Jan was namelijk veel op de baan en vertoefde heel vaak in Duitsland. Hij werd er een grote ster en stond in de grootste Arena’s om opte treden.

“Ik heb toen gedacht: Jan stoot mij af. Misschien is het maar beter om het even op een laag pitje te zeggen”, bekende Kees toen.

Na de burn-out waarmee Jan te maken kreeg, kwam hij tot inzicht hoe belangrijk de vriendschap voor hem was, schrijft Party.

En ondertussen lijkt het wel alsof er niks aan de hand is tussen de twee. De twee maken weer evenveel plezier net zoals vroeger en zijn weer twee handen op één buik.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.