We kozen met ons allen de kant van Joost Klein na zijn diskwalificatie op het Eurovisie Songfestival, maar Bram Koning stelt zich in Weekend nu vragen bij het gedrag van Joost Klein. Er viel Bram één iets op tijdens het Eurovisie Songfestival…

“Ik denk dat het niet één voorval is geweest, maar een optelsom van Joost’s gedragingen en die zijn heel irritant geweest”, benadrukt Bram Koning. En dan ziet Bram één groot probleem…

“Hij vertegenwoordigt Nederland, maar is alleen maar met zichzelf bezig geweest. Hij is een aandachtzoeker van het eerste uur”, voegt Bram Koning er onomwonden aan toe. Al nuanceert Bram zijn woorden meteen…

“Maar goed, dat weet je als je met zo’n man daarnaartoe gaat.” En dan wil Bram Koning in Weekend toch één ding duidelijk maken…

“Anderzijds vind ik de diskwalificatie een buitenproportionele straf. Er loopt een dame backstage te filmen, terwijl dat verboden was.” En dan stelt Bram Koning zich één duidelijke vraag…

“Als wordt verzocht daarmee te stoppen en dat gebeurt niet, is het een bewuste actie.” Al stelt Bram Koning zich één duidelijke vraag. Want laat ons eerlijk zijn: Joost Klein was niet de énige die in de fout ging…

“Wat ik me afvraag: er was een beveiliger, waarom schoot die tekort?” vraagt Bram Koning zich luidop af in Weekend. Als de beveiliging had ingegrepen was er van dit hele incident gewoon geen sprake geweest.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.