Het is al meer dan 20 jaar geleden dat Kelly Pfaff en Sam Gooris smoorverliefd werden op elkaar. Om echt heel exact te zijn, zijn de twee al 23 jaar samen en evenveel jaar getrouwd.

Het koppel koos als huwelijksdans ‘You’re Still The One’, want dat nummer had een speciale betekenis voor de twee. “Toen we elkaar leerden kennen, was dat het eerste nummer toen we samen in de auto zaten”, zegt Kelly in Party.

Het nummer werd gezongen door Shania Twain, jawel Shania, de naam van hun eerstgeborene, 22 jaar geleden. Hun zoon Kenii wordt in november al weer 21 jaar.

Kelly is nog altijd even dol op Sam als 23 jaar geleden, en hoewel Sam geen kathedraal van een lichaam heeft, heeft ze toch enkele favoriete onderdelen aan dat lichaam.

“Sam weet dat ik zijn onderarmen prachtig vind. En zijn billen, daar ben ik ook dol op. Het is een zondagspistoletje, heerlijk. Ik vind ook dat hij heel mooi gevormde benen heeft.  Sam kan mager zijn, maar alles is wel in proportie. Het zijn magere maar gespierde benen. Het zijn magere, maar krachtige armen. Het is niet dat dat platte puddingen zijn.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.