Wordt Marco Borsato binnenkort in ere hersteld? Daar lijkt één iemand alvast van overtuigd. En die uitspraak kan er sneller dan verwacht komen…

Marco Borsato werd niet vervolgd voor zijn aandeel in het schandaal rond The Voice, maar de zaak rond grensoverschrijdend gedrag bij het minderjarige meisje blijft voorlopig nog hangende. Maar één iemand wil Marco geruststellen…

Het is Liesbeth van Dijk die als ‘meest gerenommeerde paranormaal begaafde vrouw van ons land’ uitpakt met enkele stevige uitspraken in een videogesprek met De Telegraaf. 

Marco Borsato zal volgens het medium dat advies geeft aan vermogende mannen als Harry Mens en John de Mol dit jaar nog in ere worden hersteld. Maar voor twee andere prominente figuren ziet de nabije toekomst er veel minder goed uit…

Liesbeth van Dijk voorspelt dat André Hazes én Vladimir Poetin binnenkort van het toneel zullen verdwijnen. Vanwaar die opvallende vergelijking tussen de zanger en de Russische president?

“Dat is zo grappig. Dat de hele wereld gaat zoeken van: waar is Poetin? Waar is Poetin? Maar hij heeft al lang een ontsnappingsplan”, onthult Liesbeth van Dijk in een video-interview met De Telegraaf. En dan ziet het medium een gelijklopend patroon met André Hazes..

Ook André Hazes junior zal volgens het medium verdwijnen. Hij zal steeds minder de headlines beheersen en zal langzaam van het toneel verdwijnen, aldus Liesbeth van Dijk bij De Telegraaf.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.