Heeft Emma Heesters een nieuwe vriend nadat haar veelbesproken relatie met voetballer Wesley Hoedt op de klippen liep?

Tijdens hun relatie gonsde het al te vaak van geruchten over bedrog en overspel. Ze waren al eens eerder uit elkaar, maar bleken dan toch niet zonder elkaar te kunnen.

Emma werd echter steeds vaker geconfronteerd met het overspel van Wesley en uiteindelijk was het tijd om er definitief komaf mee te maken. Ondanks dat, was het voor Emma bijzonder pijnlijk, weet Story.

“Mijn hart is enorm gebroken, maar ik zal geen spijt hebben van de fantastische tijd die we samen hadden”, liet de zangeres op Instagram weten.

Nadien postte Emma nog verschillende foto’s op haar sociale media waaruit bleek dat ze de breuk ondertussen wel al had kunnen verwerken. Vindt Emma Heesters deze zomer opnieuw de liefde bij een nieuwe vriend? We gunnen het haar van harte…

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.