Peter Gillis heeft een drastische beslissing genomen. En dat heeft allemaal te maken met een akelige ziekenhuisopname…

Peter Gillis belandde een jaar geleden met spoed in het ziekenhuis nadat hij in een ‘suikercoma’ was beland. De tv-persoonlijkheid ontsnapte aan het ergste, maar kwam al snel tot één duidelijk besef…

De Massa Is Kassa-ster geeft toe dat die ziekenhuisopname een echte wake-up call was. Peter Gillis besefte dat hij enkele drastische wijzigingen moest doorvoeren…

“Veel van jullie was het al opgevallen, maar ik ben nu ook weer echt gezonder aan het leven en ben al meer dan 20kg kwijt”, benadrukt Peter Gillis op Instagram. Op zijn 61ste verjaardag blikte Peter Gillis terug op die akelige dag toen het even volledig fout dreigde af te lopen…

“Ik ben erg blij dat ik er weer een jaar bij op mag tellen”, klonk het bij Peter Gillis op zijn 61ste verjaardag. “Bijna een jaar geleden belandde ik namelijk in het ziekenhuis met een suikercoma en een wel hele lage hartslag.” Peter kroop toen door het oog van de naald en kwam tot een duidelijk besef…

“Een echte wake-up call!” geeft een ondertussen haast onherkenbare Peter Gillis toe op Instagram. “Gelukkig is het toen allemaal goed gekomen. Heel erg dank ook nogmaals aan iedereen voor de steun en mooie berichten die ik toen mocht ontvangen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.