Wat waren we graag een spion achter de schermen van Big Brother geweest. De spanning tijdens de finale was te snijden, bepaalde kandidaten gunden elkaar geen blik.

Charlotte en Lindsey gaven geen applaus toen Jolien als derde de studio binnen kwam en deden echt onverschillig. Ook Ali leek niet echt enthousiast te zijn, hij zat er ook als een geslagen hond bij toen de rest van de bewoners en het publiek Jolien een warm welkom gaf.

En als we dan toch bezig zijn, diezelfde Charlotte en Lindsey bewogen geen vin toen Bart als winnaar de studio verliet. Lindsey hield haar handen zelfs op haar rug. Hoe onsportief kan je zijn?
Was het niet Lindsey die altijd zei dat het spel los van de persoon moest worden gezien?

Het is meer dan duidelijk dat er ook buiten het huis meerdere groepen zijn, dat was ook al duidelijk toen Charlotte in de studio werd verwelkomd. Chiara negeerde Charlotte compleet, keek alsof het haar totaal niets deed en besloot haar champagneglas vast te nemen.

Wat een bewoners dit seizoen, de haat en nijd naar elkaar toe werd duidelijk pas buiten het huis zichtbaar en duidelijk.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.