Over Frans Bauer valt er nooit ‘juice’ te rapen, want Frans staat zelfs bij de juicekanalen bekend als de ‘trouwste bekende Nederlander’. Maar over Marco Borsato doet Frans Bauer nu een opvallende uitspraak…

Frans Bauer is al meer dan dertig jaar gelukkig samen met Mariska, maar in het Vlaamse blad ‘Primo’ wordt er bij Frans gepolst naar de vele in opspraak geraakte Nederlandse artiesten, zoals Marco Borsato en Ali B. En daarover doet Frans Bauer een opvallende uitspraak…

“Wat is er van waar, hé?” durft Frans Bauer niet zomaar alle roddels als waarheid aanzien. Wordt er onjuiste informatie verspreid in de zaak Borsato? Eén ding is duidelijk volgens Frans Bauer…

Frans werd in de Belgische pers ook al eens gekoppeld aan de Vlaamse zangeres Laura Lynn terwijl ze enkel een duet hadden gezonden. Als geen ander weet Frans hoe de pers werkt. Maar dat Frans Bauer ‘de trouwste aller Hollanders’ wordt genoemd ontging ook de Vlaamse pers niet. Frans formuleert het als volgt…

“Ik ben de labrador onder de zangers”, lacht Frans Bauer in Primo. “Mensen moeten zelf weten wat ze van het leven maken, maar ik heb altijd mijn eigen pad bewandeld.” Altijd met één iemand die nooit van zijn zijde week…

“Samen met Mariska. En zij vertrouwt me voor de volle honderd procent.” En dan voegt Frans Bauer er nog een duidelijke uitspraak aan toe…

“Ik ben al jaren netjes getrouwd met Mariska. En ik heb een wurgcontract”, voegt Frans Bauer er lachend aan toe in Primo.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.