Rachel Hazes zal het erg warm gekregen hebben toen ze de lovende woorden onder ogen kreeg van een klant in haar zaak te Amstelveen… Bloeit er iets moois tussen de twee?

“Ik heb Rachel een jaar geleden ontmoeten bij haar zaak in Amstelveen. Ik wist eerst niet wie zij was, we raakten gewoon aan de praat toen ik met mijn kinderen bij haar theebar stond. Rachel en ik waren meteen verliefd op elkaar”, vertelt Rachels klant in Weekend. En die klant is geen onbekende…

Niemand minder dan voormalig actrice Touriya Haoud sprak die woorden uit en ook Rachel zelf had niks dan lof over voor Touriya….

“Wát een lieve vrouw”, doet Touriya Haoud een warme uitspraak over Rachel Hazes. “Recht door zee, geen bullsh!t, gewoon echt.” En ook Rachel had meteen sympathie voor de actrice…

“Ze vroeg me meteen om mijn nummer en zei: ‘Als je iets nodig hebt, laat het me weten. Ik weet dat je hier alleen bent, je kunt me altijd bellen’”, publiceert Weekend de woorden van Rachel Hazes aan Touriya Haoud.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.