Willeke Alberti heeft er een erg bewogen jaar opzitten. In een interview haalt ze opvallend hard uit…

Willeke Alberti nam eerder dit jaar afscheid van het grote podium, maar op haar carrière blikt ze tevreden terug. “Ik heb alles gedaan, ik mag zeker niet mopperen”, lezen we in Party. Maar 2022 was op privégebied een heftig jaar…

Niet alleen waren er de gezondheidsproblemen van dochter Daniëlle, maar er was natuurlijk ook die andere onfrisse zaak waarin de familie verwikkeld raakte…

De aanklacht tegen haar zoon Johnny de Mol woog heel zwaar op Willeke Alberti. Over de zaak wil ze het volgende kwijt…

“Er moet niemand aan mijn kinderen komen. En niet aan mijn kleinkinderen. En niet aan mijn schoondochters en schoonzoon”, klinkt het razend bij Willeke Alberti in Party. “Ik word er alleen nog maar heel verdrietig van, omdat ik weet hoe het in mekaar zit.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.