Ellen Callebout kennen we dankzij ‘De Verhulstjes’ allemaal als de vrolijke echtgenote van Gert Verhulst. Ellen komt nu met een pijnlijk verhaal naar buiten…

Ellen was amper 12 jaar oud toen ze betrokken raakte bij een zwaar verkeersongeluk. Een auto reed haar aan toen ze met de fiets reed. De klap was bijzonder groot…

“Ik reed met de fiets, een auto heeft mij aangereden, ik ben de lucht in gekatapulteerd, heb een salto gemaakt, ben door de voorruit gesmakt en ben terecht gekomen op de schoot van de bestuurder”, doet de echtgenote van Gert Verhulst haar verhaal in Het Laatste Nieuws. Ook nu nog zijn de gevolgen van dat ongeluk zichtbaar…

“Achteraf zie ik in dat ik van dat ongeval veel heb geleerd en dat ik er sterker door ben geworden”, durft Ellen na al die jaren toegeven in de krant. Al houdt ze nog steeds littekens over aan het zware verkeersongeluk.

“M’n littekens, vooral in mijn linkerarm, zitten er nog altijd, maar ze zijn met me mee gegroeid en ik zie ze zelfs niet meer.” En dan voegt de echtgenote van Gert Verhulst een duidelijke verklaring aan toe…

“Dus wil ik dat ongeval wegnemen uit m’n geschiedenis? Niet eens, nee”, benadrukt Ellen Callebout in Het Laatste Nieuws.

Al toont het wel nogmaals aan hoe gevaarlijk het in het verkeer kan zijn voor jonge kinderen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.