Heeft Rachel Hazes twijfels over haar zoon André? Daar lijkt het wel op. Wat is er aan de hand?

Het is André Hazes zelf die het nieuws naar buiten brengt in de Belgische pers. In Het Laatste Nieuws doet André enkele opvallende onthullingen over de relatie met moeder Rachel…

André Hazes benadrukt in Het Laatste Nieuws dat zijn relatie met moeder Rachel Hazes veel minder stroef verloopt dan wat er in de media van wordt gemaakt. André wil één iets benadrukken…

“Ik heb prima contact met mijn moeder”, benadrukt André Hazes in de Vlaamse krant. Eén iets zal André nooit vergeten…

“Toen ik de kliniek verliet, heeft zij me opgevangen, was ze er voor mij en heb ik zelfs een tijdje bij haar gewoond. Wij hebben helemaal geen ruzie en gaan normaal met elkaar om.” André wil daar toch één belangrijk element aan toevoegen…

“Als ik echt ruzie met iemand heb, gun ik diegene geen blik meer”, onderstreept André Hazes in Het Laatste Nieuws. Al uit Rachel soms wel haar twijfels. Zo ook over zijn relatie met Monique Westenberg…

“Mijn moeder heeft soms twijfels bij dingen die ik doe of met wie ik omga. Maar dat is niet anders bij andere ouders.” En dan wil de zanger er toch één iets fijntjes aan toevoegen…

“Ik word 30. Dan kom je op een punt waarop je elkaar los moet durven laten. Dan heeft ieder zijn eigen leven en hoef je elkaars deur niet meer plat te lopen. Dat is het leven”, klinkt het nuchter bij André Hazes in Het Laatste Nieuws.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.