Hoewel Sarah van Soelen liever niet in de documentaire van André Hazes was te zien, zit het haar toch hoog dat ze maar weinig wordt vernoemd in de reeks.

“En dat heeft er niets mee te maken dat ik van tevoren heb aangegeven dat ik niet in beeld wilde komen. Als hij wat over mij wou vertellen, mocht dat”, zegt ze zelf in Story.

Sarah was ervan overtuigd dat moest André iets over haar zou willen vertellen, dat het niet negatief kon zijn.

“Ik was er klaar mee, maar door de documentaire beleef ik alles opnieuw. Voor mij was het echt. En als ik dan naar die beelden kijk, lijkt het alsof het niet wederzijds was. Dat doet pijn…”

Maar Sarah is ook niet blind voor de vele problemen die André heeft meegemaakt. “Het feit dat hij zoveel heeft meegemaakt, was destijds ook de reden waarom het zo tussen ons klikte. We snapten elkaar ook en we konden goed met elkaar praten. Dat kon hij in zijn vorige relatie niet.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.