Erica Renkema worstelt momenteel met familieproblemen. En dat is erg pijnlijk, want de Meilandjes zijn altijd een hechte familie geweest…

Hoe goed de band bij de Meilandjes ook is, met haar eigen familie heeft Erica een moeilijke relatie…

Erica heeft nog slechts één familielid over: haar nichtje Jirina, de dochter van haar overleden zus. Maar die relatie is niet best. En dat kwam na het overlijden van hun moeder pijnlijk hard naar boven…

Erica Renkema vertelt in Story dat Jirina enkel nog met haar wil communiceren via een bemiddelaar. Een financieel adviseur moet de erfenis van Ericas moeder afhandelen. Eén ding lijkt duidelijk…

“Het voelt voor mij ook alsof ze me niet vertrouwt door een financieel adviseur in te schakelen”, zucht Erica Meiland in Story. Het heeft nooit echt geboterd tussen Erica en Jirina. En Erica onthult waarom…

“Ik vind haar moeilijk”, klinkt het bij Erica Renkema in Story. “We denken totaal anders over dingen. Het botert gewoon niet tussen ons.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.