Willeke Alberti beleefde als moeder een rampjaar. “Er kon me niets ergers overkomen”, klinkt het bedroefd bij Willeke in ‘Nouveau’. Willeke legt uit waarom ze door een diep dal ging en welke impact dat had op haar eigen gezondheid…

Niet alleen waren er de zorgen om haar zieke dochter Daniëlle Oonk, maar ook het schandaal rond haar zoon Johnny de Mol hield Willeke Alberti uit haar slaap… Willeke onthult hoe ze omging met de problemen rond haar kinderen…

“Er kan me niets ergers overkomen dan dat het niet goed gaat met mijn kinderen, ze zijn alles voor mij”, vertelt Willeke Alberti in Nouveau. De gevolgen lieten zich ook bij Willeke zelf voelen…

Willeke Alberti verloor in 2022 maar liefst dertien kilo door de stress. “Het was wat veel allemaal”, geeft Willeke toe in Nouveau.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.