André Hazes heeft wel vaker moeilijke momenten beleefd, maar één iemand is hem altijd blijven steunen. Al had die het ook zelf bij momenten erg moeilijk…

Djarno Hofland is niet alleen de neef van André Hazes, maar ook zijn tourmanager én beste vriend. Niet zo lang geleden stond hun vriendschap echter onder immense druk. Wat was er aan de hand?

De capriolen van André Hazes en zijn neef werden onder de loep genomen tijdens de Videoland-documentaire ‘Crossroads’. Er ontstond zoveel ophef dat Djarno een emotionele boodschap de wereld instuurde…

“Lieve vriend, ik ben gezegend dat ik een vriendschap heb met jou. Ik geef mijn leven voor jou”, klonk het emotioneel bij Djarno Hofland op Instagram. Djarno richtte zich rechtstreeks tot André en pakte uit met een opvallende boodschap…

“Wat ben ik trots op je hoe jij jouw eigen leven hebt opgepakt, want je bent echt van ver gekomen. En wat deed het mij pijn om elke dag jouw strubbelingen te zien.” Maar Djarno geeft toe dat hij ook zelf in de fout ging…

“Maar op een gegeven moment zakte ik zelf heel ver weg in mijn leven. Omdat ik de pijn en het verdriet niet meer zelf kon dragen”, aldus Djarno die toegaf dat zijn hechte band met André onder druk stond. Maar één ding werd duidelijk…

Djarno besloot de vriendschap met André te koesteren in plaats van te verbreken. Djarno besloot Dré te blijven steunen en formuleert dat als volgt…

“Opgeven is de makkelijkste keuze, maar ik bleef bij jou. Lieve vriend, je bent en blijft altijd mijn schaduw. Ik hou van je broertje”, klonk het emotioneel bij Djarno Hofland nadat een moeilijke periode bijna een einde maakte aan zijn hechte band met André Hazes.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.