Gordon blijkt alle contact verbroken te hebben met iemand die hem altijd steunde. “Hij is continu boos op mij”, klinkt het. Wat is er nu weer aan de hand met ‘Goor’?

Yvonne Coldeweijer leek soms wel de bestie van Gordon. Yvonne had een goed contact met ‘Goor’ en de twee werden ‘pennenvrienden’. Maar nu lijkt er ruis op de lijn te zitten…

Yvonne Coldeweijer toont zich altijd wat milder over Gordon, maar als iets gezegd moet worden dan gaat ze dat evenmin uit de weg. Van een ‘voorkeursbehandeling’ is er dan geen sprake. En de roddelkoningin heeft momenteel niet de energie om de vriendschap tussen hen beide weer te proberen herstellen. Yvonne formuleert het als volgt…

“Op dit moment heb ik ff geen contact met hem omdat hij een tijdje continu boos was op mij, omdat ik in mijn podcast vaak mijn mening geef over zijn gedrag”, verduidelijkt Yvonne Coldeweijer op haar Instagram Stories. Toch wil Yvonne één ding duidelijk maken…

“Ik neem het ook altijd voor hem op, omdat ik hem wel altijd wil helpen”, verduidelijkt Yvonne. Maar als ze het niet eens is met zijn keuzes durft ze hem dat ook te zetten. “En daar confronteerde hij mij de laatste tijd vaak mee.” Al wil Yvonne één hoop uitspreken…

Yvonne Coldeweijer heeft niet de kracht om elke keer weer tegen Gordon uit te leggen hoe ze iets wel of niet bedoeld heeft, dus liet ze hun vriendschap even voor wat het is. Maar Yvonne hoopt wel van harte dat het momenteel goed gaat met ‘Corrie’.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.